عباس ملک حسینی

پخش کننده بین المللی فیلم، مشاور تجارت الکترونیک

با من همراه شوید تا سوار بر زیردریایی افسانه‌ای ناتیلوس به عمق اقیانوس‌ها سفر کنیم؛ جایی که در دریای شگفتی‌ها «عطارُدوار دفترباره می‌شویم»، رازهای عجیب را کشف می‌کنیم و داستان‌هایی جذاب از دنیای ناشناخته‌ها را می‌خوانیم. مقصد ما، زیبایی‌ای است که در ژرفای شگفت‌انگیز این دنیا انتظارمان را می‌کشد.

اینجا، در عطاردوار، میزبان شما هستم. من عباس، و در این وبلاگ یادداشت‌های شخصی‌ام از زندگی، دنیای پخش فیلم‌های مستند تجارت الکترونیک را با شما به اشتراک می‌گذارم. از مقالات و مصاحبه‌ها گرفته تا تجربه‌هایی که از مواجهه با گوشه و کنار زندگی به دست آورده‌ام.

نوشتن برای من چیزی فراتر از کلمات است؛ ابزاری برای جاودانه کردن احساسات، ایده‌ها و لحظه‌ها. برای فردی که عاشق گفتگو و تبادل فکر است، چه چیزی بهتر از نوشتن و اشتراک آن در دنیای بی‌مرز اینترنت! اینجا، هم از عشق به تجربه‌ها خواهم گفت و هم از درسی که از این تجربه‌ها می‌گیرم. همه چیز برای من یک ماجراجویی است؛ چه تجربه شخصی باشد، چه مطالعه دیدگاه بزرگان.

این وبلاگ دریچه‌ای است به دنیای من و کارهایی که دوستشان دارم. از فعالیت‌های حرفه‌ای‌ام در سوزیان، تا دغدغه‌ها و علایق شخصی‌ام که در عطاردوار با شما به اشتراک می‌گذارم.

به وبلاگ عطاردوار خوش آمدید. عباس/

عباس ملک حسینی
زاپاتا - ایستاده مردن بهتر از روی دو زانو زندگی کردن است

امیلیانو زاپاتا: ایستاده مردن بهتر از روی دو زانو زندگی کردن است.

زاپاتا و تحریف او در کشور ایران و تلاش برای ساخت سخنان جعلی از زبان بزرگان کشور!

چنین جملاتی را چند بار به صورت پیام کوتاه و متن و … از طرف دوستان خود از زبان کورش بزرگ دیده‌اید؟

  •  دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
  • اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.
  • آنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلکه دشواری رسیدن به سهولت است .
  • ایستاده مردن بهتر از روی دو زانو زندگی کردن است.
  • وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر می کنند، نه رفتار و عملکرد شما

زاپاتا

امیلیانو زاپاتا از رهبران برجسته قیام بزرگ مردم مکزیک (آغاز ۱۹۱۰) علیه رژیم دیکتاتوری پورفیریو دایاز به شمار می‌آید. به واسطه نقش موثری که در جریان انقلاب داشت به یکی از قهرمانان ملی مکزیک بدل شد و به همین دلیل جنبش انقلابی که از ایالت چیاپاس مکزیک آغاز شد را به احترام او زاپاتیستا یا زاپاتیستاس می‌خوانند.

در ۹ آوریل ۱۹۱۹ گوجاردو به نمایندگی از دولت زاپاتا را برای دیداری دوستانه دعوت کرد و زاپاتا با شنیدن پیغام به راه افتاد و پس از طی یک روز به مکان ملاقات رسید و در بدو ورود هدف گلوله نظامیان در کمین، قرار گرفت و در ۳۹ سالگی درگذشت.

امیلیانو زاپاتا
پوستری برای امیلیانو زاپاتا

ایرانیان از دیرباز عادت به ساختن بت از شخصیت‌ها و مشاهیر خود داشته‌اند، و البته بدون آنکه به سندیت گفته خود آگاه باشند!

در بسیاری از موارد می‌بینم جملاتی از زبان کورش بزرگ یا دکتر علی شریعتی یا دیگر بزرگان کشور از طرف دوستان برای ما ارسال می شود و من همیشه به آنها پاسخ می‌دهم لطفا سند این گفته را برایم بیاورید. مگر کورش بزرگ چند کتیبه و نوشته از خود برای آیندگان به یادگار گذارده است که این همه سخن از او نقل می‌شود!؟ حتی یکبار به مدیر صفحه دکتر علی شریعتی در فیسبوک پیام دادم لطفا سخنانی که از این بزرگ مرد را همراه با منبع ذکر کنید. ایشان نیز با خوشرویی پذیرفتند و از آن پس تنها سخنانی که سندیت آنها مشخص بود و نشان می‌داد از دکتر شریعتی هستند را به اشتراک گذاشتند.

سخنی که عنوان این نوشته نام گرفته، از یک مبارز آزادی خواه مکزیکی به نام امیلیانو زاپاتا است. پس از وی در کتاب زنگ‌ها برای که به صدا در می‌آیند، نویسنده نامدار ارنست همینگوی از زبان یک شخصیت این سخن را اینگونه نقل می‌کند:

«پیروزی یعنی چه؟ مردن در حالی که انسان بر سر پا ایستاده بهتر از زنده ماندن و روی دو زانو خزیدن است. در جنگ برای آزادی مردن، بهتر از زنده ماندن و در مقابل دشمن برده وار به زانو در آمدن است»

البته کسانی همچون جرالد اندرسون، توماس استرانسکی، دولورس ایباروری و ارنستو چه گوارا از این جمله الهام گرفته‌اند و سخنانی این چنین نقل کرده‌اند.

اصل سخن زاپاتا به زبان انگلیسی:

Better To Die Standing Than To Live On Your Knees

به زبان اسپانیایی:

Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

حال این پرسش را از دوستانی که حس وطن پرستی خود را بر دیدن حقایق تاریخ می‌بندند دارم که تا کی می‌خواهیم از بزرگانی چون کورش بت بسازیم و واقعیت را به افسانه بدل کنیم؟

منابع:

عباس ملک حسینی | ۳ آذر ‍۱۳۹۰

2 در مورد “امیلیانو زاپاتا: ایستاده مردن بهتر از روی دو زانو زندگی کردن است.”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید